KONKURS RODZINNE GOTOWANIE

Treść
Regulamin konkursu:
„Rodzinne gotowanie”
Organizatorzy: Kaja Tokarczyk, Lidia Sułek, Samorząd Uczniowski
Cel konkursu:
Wspólny czas rodzinny;
Promocja zdrowych nawyków;
Rozwijanie kreatywności;
Zmysłowe pobudzenie
Regulamin:
Termin oddawania prac do 16.06.2025 r. ;
Format pracy dowolny;
Potrawy powinny być zdrowe i zawierać owoce, warzywa;
Można zaprezentować różne rodzaje potraw od sałatek do kanapek;
Przepis rozpisany krok po kroku wraz zamieszczonymi zdjęciami przedstawiającymi wspólne robienie potrawy;
Zgłoszone prace będzie oceniać jury, powołane przez organizatorów;
Kryteria oceny:
Wykorzystanie „zdrowych” zdrowych produktów do przygotowania dania;
Ogólny wyraz artystyczny prezentowanej potrawy;
Oryginalność przygotowanego posiłku.