Przejdź do treści
3
2
4
Przejdź do stopki

KONKURS RODZINNE GOTOWANIE

KONKURS RODZINNE GOTOWANIE

Treść

Regulamin konkursu:

„Rodzinne gotowanie”

 

Organizatorzy: Kaja Tokarczyk, Lidia Sułek, Samorząd Uczniowski

Cel konkursu: 

Wspólny czas rodzinny;

Promocja zdrowych nawyków;

Rozwijanie kreatywności;

Zmysłowe pobudzenie 

Regulamin:

Termin oddawania prac do 16.06.2025 r. ;

Format pracy dowolny;

Potrawy powinny być zdrowe i zawierać owoce, warzywa;

Można zaprezentować różne rodzaje potraw od sałatek do kanapek;

Przepis rozpisany krok po kroku wraz zamieszczonymi zdjęciami przedstawiającymi wspólne robienie potrawy; 

Zgłoszone prace będzie oceniać jury, powołane przez organizatorów;

Kryteria oceny:

Wykorzystanie „zdrowych” zdrowych produktów do przygotowania dania;

Ogólny wyraz artystyczny prezentowanej potrawy;

Oryginalność przygotowanego posiłku.

30377